Roulette system

När man spelar slumpspelet roulette finns det ett stort antal satsningar man som spelare kan välja. Man kan till exempel satsa på att nästa nummer är ett udda tal eller försvåra sina odds och ge sig själv chansen att vinna mer pengar genom att satsa på ett unikt tal som man tror kulan kommer hamna på nästa gång hjulet snurrar. Spelarens många olika alternativ kan göra att spelet känns svårt. Då är det lätt att fastna när någon berättar att det finns roulette system att följa för att vinna.

Spelaren till en vinnare

Man kan ofta läsa att det finns system som gör spelaren till en vinnare vid spel på Roulette. Tyvärr är roulette ett slumpspel så man kan inte veta vart kulan kommer hamna på förhand. Möjligtvis kan man öka sina odds till att vinna genom att följa system. Hållhaken är att man kan bli anklagad för fusk och därmed stöld och då var systemet ändå ingenting värt.

Martingale System

Detta system går ut på att man satsar till exempel 10 kronor och fortsätter att satsa 10 kronor var gång det blir vinst. Förlorar spelaren ska denne istället dubbla satsningen till 20 kronor. Det här systemet ger ingen storvinst om än någon alls. Förlorar man flera gånger på rad och till slut vinner, så vinner man bara vad man började spela för samt 10 kronor till. Det är alltså ett system som kan fungera men man blir inte rik på det och som sagt finns det alltid en risk att bli åtalad för fusk.

Paroli System

Paroli system är ett system som man i motsatt till Martingale systemet ökar sina satsningar vid vinst. Börjar du spela för 10 kronor och vinner så ska spelaren öka till 20 kronor. Blir det vinst igen ökar spelaren insatsen till 40 kronor. Vid förlust backar man och satsar lika mycket som man gjorde på sin första satsning, i det här fallet 10 kronor. Det här systemet hade varit mycket bra om man som spelare var garanterad vinst, men det är man tyvärr aldrig.

Olika typer av Roulette

Något som kan vara bra att veta när man ska lära sig att spela Roulette är att det finns olika typer av spelet. Europeisk roulette, amerikansk roulette, fransk roulette, royal roulette och mini roulette. I amerikansk roulette är husets fördel större i denna typ av roulette. Den vanligaste sorten är att spela europeisk roulette.